Ιτούδης: «Προπονώ τους παίκτες μου με ήχους από ΟΑΚΑ και ΣΕΦ»

Ιτούδης: «Προπονώ τους παίκτες μου με ήχους από ΟΑΚΑ και ΣΕΦ»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενήθηκε στο «Coaches Corner» της Euroleague και μίλησε για τις προπονήσεις της ομάδας του που έχουν «χρώμα» ελληνικό!

Άκρως σημαντική είναι η προετοιμασία ενός αγώνα και η προπόνηση των παικτών για τον Έλληνα κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος τόνισε ότι δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτόν τον τομέα.

Ο 48χρονος τεχνικός μίλησε στο Coaches Corner της Euroleague κι αφού ανέλυσε την ρουτίνα της ομάδας του, είπε ότι πολλές φορές η προπόνηση γίνεται υπό τους ήχους των ελληνικών γηπέδων:

«Πολλές φορές προπονούμαστε με ήχους. Όταν έχουμε παιχνίδια στην Ζαλγκιρις, στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό ή στην Μπασκόνια, τα οποία είναι… θορυβώδη γήπεδα, ζητάμε από τους τεχνικούς να βάλουν ήχο στο γήπεδο. Έτσι είναι η πραγματική ζωή κι έτσι δουλεύουμε».

Επίσης, τόνισε: «Το ρεπό είναι επίσης μέρος της προπόνησης κι είναι πολύ σημαντικό. Η ξεκούραση είναι το πιο βασικό. Μερικές φορές, το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο, από το να κάνεις 100 άλλα πράγματα. Είμαι υποστηρικτής αυτού, επειδή το να καθαρίζεις το μυαλό σου είναι πολύ σημαντικό, ώστε να επιστρέψεις με μεγαλύτερο κίνητρο και πιο έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ