Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μπάτζετ 8-10 εκατομμύρια για να σταθούμε στην EuroLeague»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Μπάτζετ 8-10 εκατομμύρια για να σταθούμε στην EuroLeague»

Την πεποίθηση ότι για να μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να είναι ανταγωνιστικός στην Εuroleague την επόμενη χρονιά θα πρέπει να έχει μπάζετ 8-10 εκατομμύρια ευρώ εξέφρασε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

O Ερυθρός Αστέρας θα επιστρέψει στην Euroleague, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ως κάτοχος της Αδριατικής Λίγκας και ο πρόεδρος τους, Νεμπόισα Τσόβιτς, παραχωρώντας συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Dobro jutro sa Đukom έκανε αναφορά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα έκανε σαφές ότι για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου στην διοργάνωση το μπάζετ τους θα πρέπει να κυμαίνεται γύρω στα  8-10 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανάφερε:

«Δεν θέλουμε να έχουμε ρόλο κομπάρσου. Η εικόνα που θα παρουσιάσουμε εξαρτάται από τα χρήματα που θα διαθέσουμε. Αν το μπάτζετ μας κυμαίνεται στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η φιλοσοφία μας είναι να στηριζόμαστε σε γηγενείς παίκτες, μολονότι φέτος είχαμε 7 ξένους. Δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά από το μπάσκετ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ