Για πρώτη φορά γυναίκα ανάμεσα στους διαιτητές του Final Four (pic)

Για πρώτη φορά γυναίκα ανάμεσα στους διαιτητές του Final Four (pic)

Η Euroleague ανακοίνωσε τους οκτώ διαιτητές που θα διευθύνουν το Final Four, με τα ονόματα να είναι αναμενόμενα, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική έκπληξη.

Το Final Four της Euroleague θα διεξαχθεί σε περίπου δέκα μέρες (το διάστημα 17-19 Μαΐου), στη Βιτόρια και την έδρα της Μπασκόνια, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει σήμερα τους οκτώ διαιτητές που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague θα σφυρίξει στο Final Four γυναίκα διαιτητής. Η εκλεκτή θα είναι η Άνε Πάντερ, η οποία κατάγεται από τη Γερμανία.

Στη λίστα βρίσκουμε δυνατά ονόματα, όπως εκείνα των Λουίτζι Λαμόνικα, Μπόρις Ρίζικ, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Όλεγκς Λάτισεβς. Μάλιστα για τους τρεις πρώτους αυτό θα είναι το ένατο Final Four της καριέρας τους.

Οι διαιτητές των αγώνων θα είναι οι εξής:

Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Άνε Πάντερ (Γερμανία) Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ