Τζεραρντίνι: «Δεν προλαβαίνουν το Final 4 οι Λοβέρν και Ντατόμε»

Τζεραρντίνι: «Δεν προλαβαίνουν το Final 4 οι Λοβέρν και Ντατόμε»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίσιο Τζεραρντίνι, αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει η Τουρκική ομάδα στο Final Four της Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Final Four της Euroleague, που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια το διάστημα 17-19 Μαΐου, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ των Τούρκων, Μαουρίσιο Τζεραρντίνι, σε δηλώσεις του είπε πως ο Γάλλος σέντερ Ζοφρεΐ Λοβέρν και ο Ιταλός φόργουορντ Λουίτζι Ντατόμε δεν θα συμμετάσχουν λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Παράλληλα επισήμανε πως «αγώνα δρόμου» κάνουν και οι Νίκολα Καλίνιτς, Γιαν Βέσελι με σκοπό να είναι έτοιμοι, ωστόσο η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες για να δει αν ο Σέρβος τεχνικός θα τους συμπεριλάβει στη αποστολή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζεραρντίνι:

«Σύμφωνα με τον coach Ομπράντοβιτς ύστερα από το meeting της ομάδας, απ’ ότι φαίνεται έχουμε χάσει κάποιους παίκτες λόγω τραυματισμών. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα χάσουν το Final 4 οι Λοβέρν και Ντατόμε, ενώ θα δούμε την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι Κάλινιτς και Βέσελι. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο παρκέ και να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ