Καλύτερος αμυντικός της Euroleague ο Ταβάρες (pic & vid)

Καλύτερος αμυντικός της Euroleague ο Ταβάρες (pic & vid)

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουόλτερ Ταβάρες, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της Euroleague, όντας έτσι ο πρώτος παίκτης των «μερένγκες» που το κάνει.

Η Euroleague συνεχίζει να μοιράζει τα βραβεία της σεζόν, με αυτή τη φορά να είναι η σειρά για τον καλύτερο αμυντικό της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλος από τον Ουόλτερ Ταβάρες.

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, στα 32 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος, πετύχαινε 7,6 πόντους, κατέβαζε 6,2 ριμπάουντ και έκανε 1,7 μπλοκ, έχοντας το πολύ καλό 78,7% στα σουτ, σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι, είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο στη διοργάνωση στα κοψίματα (1,7) και ήταν επίσης πρώτος σε συνολικά μπλοκ με 53.

Ακόμη ήταν ο έκτος καλύτερος ριμπάουντερ της Euroleague παίρνοντας κατά μέσο όρο 6,3 «σκουπίδια» σε κάθε ματς.

Σε αυτό τον βοηθούσε σίγουρα και το ύψους του, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 221 εκατοστά, κάνοντας τον έτσι τον ψηλότερο παίκτης της διοργάνωσης.

O «λοχίας», όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε αναδειχθεί τον Οκτώβριο ως ο καλύτερος παίκτης του μήνα, ενώ είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ που παίρνει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1126053000273891328

https://twitter.com/EuroLeague/status/1126053877843943424

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ