Αυτοί είναι οι παίκτες-κλειδιά για την Ευρωλίγκα (vid)

Αυτοί είναι οι παίκτες-κλειδιά για την Ευρωλίγκα (vid)

Εσείς ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι παίκτες που θα καθορίσουν τον κυρίαρχο στη φετινή Ευρωλίγκα; Η διοργανώτρια αρχή έκανε τις δικές της προβλέψεις...

Η Ελλάδα μπορεί να απέχει από τη μεγάλη γιορτή, αλλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ ετοιμάζεται να το… ρίξει έξω. Σε ακριβώς μία εβδομάδα οι 4 κορυφαίες ομάδες της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και η… φρέσκια, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη Αναντόλου Εφες ετοιμάζουν το βαριά τους όπλα, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (17/05) ξεκινάει το Final Four, που φέτος θα φιλοξενηθεί στην εντυπωσιακή «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» της Μπασκόνια.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έχει ήδη ξεκινήσει τα αφιερώματα για τις αναμετρήσεις των τερσσάρων ομάδων. Το Σάββατο (11/05), μάλιστα, ανέβηκε στη σελίδα της στο Youtube μια εξαιρετική αγωνιστική ανάλυση, η οποία επικεντρώθηκε στους παίκτες που θεωρούνται «κλειδιά» των ομάδων τους και η απόδοσή τους θεωρείται ότι θα παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι αρμόδιοι, λοιπόν, επέλεξαν να αναλύσουν το παιχνίδι του Σέιν Λάρκιν από την Εφες, του Γουίλ Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ, του Αλί Μουχάμεντ (σ.σ. Μπόμπι Ντίξον) από τη Φενέρ και του Φακούντο Καμπάτσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποιο συμπέρασμα προκύπτει; Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα το ανακαλύψετε μόνοι σας. Μην τα θέλετε όλα στο πιάτο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ