Κοζέρ: «Αν κερδίσουμε τη Euroleague… δεν θα δω το Game of Thrones»

Κοζέρ: «Αν κερδίσουμε τη Euroleague… δεν θα δω το Game of Thrones»

Ο Φαμπιέν Κοζέρ μίλησε για το Final 4 της Euroleague και την περίπτωση οι «μερένγκες» να κατακτήσουν το τρόπαιο, κάνοντας μια αναφορά στο Game of Thrones.

Ο Φαμπιέν Κοζέρ ετοιμάζεται για το Final 4 της Euroleague και η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο κάνοντας κάτι που έχει καταφέρει μόνο ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε για την περίπτωση που οι «μερένγκες» κατακτήσουν το τρόπαιο και τους πανηγυρισμούς που θα επικρατήσουν στη συνέχεια κάνοντας μια αναφορά στη γνωστή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαμπιέν Κοζέρ:

«Έχετε δει τον τελευταίο κύκλο του Game of Τhrones; Το τρίτο επεισόδιο ήταν φοβερό. Περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή. Ήταν τρελό! Ήταν το κερασάκι στη τούρτα! Συνήθως, το βλέπω με την γυναίκα μου το απόγευμα, προσπαθώντας να αποφύγω τα spoilers.

Το τελευταίο επεισόδιο θα βγει λίγο μετά την βραδιά του τελικού. Αν κερδίσουμε, όσο και αν αγαπάω τη σειρά, δεν θα σταματήσω τους πανηγυρισμούς για να το δω! Αν κερδίσουμε, μπορεί να περιμένει το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ