Μπλατ: «Στην κόψη του ξυραφιού το Φενέρ-Εφές, μιλά η επίθεση στο Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ»

Μπλατ: «Στην κόψη του ξυραφιού το Φενέρ-Εφές, μιλά η επίθεση στο Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέλυσε τους δύο ημιτελικούς του Final 4 της Βιτόρια, στον δρόμο για την κούπα της Ευρωλίγκας.

Στην εφημερίδα «Τα Νέα» μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφορικά με το Final 4 της Ευρωλίγκας και όσα περιμένουμε να δούμε σε αυτό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Φενέρμπαχσε και την Αναντόλου Εφές, όσο και για τον δεύτερο μεταξύ των Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Ο Μπλατ υποστήριξε ότι όλα είναι ανοιχτά στον τούρκικο «εμφύλιο» και ότι είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Αρχικά δήλωσε λοιπόν ότι: «Ένα κομβικό θέμα των πλέι οφ και των Final-4 είναι η υγεία που θα έχουν οι ομάδες όταν παίξουν. Χωρίς Ντατόμε και Λοβέρν, και κάποιους ακόμα πολύ σημαντικούς παίκτες να μην είναι 100% έτοιμοι, αμέσως η Φενέρ χάνει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί, που θα είχε στα χαρτιά, λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας της σε τέτοια παιχνίδια. Την ίδια στιγμή η Εφές έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά όλη τη σεζόν και έχει το μομέντουμ. Το παιχνίδι είναι στην… κόψη του ξυραφιού και αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για να το παρακολουθήσεις».

Σχετικά με την κόντρα των Ομπράντοβιτς και Αταμάν, ο Μπλατ επισήμανε από την πλευρά του πως: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Είχαν κάποιο θέμα, τώρα τελείωσε και έχουν λύσει τις διαφορές τους. Είναι εξαιρετικοί τύποι και οι δύο, τους γνωρίζω πολύ καλά».

Τώρα σε ερώτηση αναφορικά με τον ημιτελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε ότι η ευστοχία θα είναι το «κλειδί» για τον τελικό νικητή.

Δήλωσε ότι: «Εδώ θα είναι ίσως ακόμα πιο δελεαστικό παιχνίδι, για να το δει κάποιος. Παίζουν δύο ομάδες που είναι στη φύση τους να σκοράρουν πολύ. Θα παίξει, λοιπόν, σημαντικό ρόλο το ποια ομάδα θα είναι πιο εύστοχη, γιατί και οι δύο επιχειρούν πολλά σουτ. Όταν ακούς το όνομα Ρεάλ Μαδρίτης, σκέφτεσαι αυτόματα την επίθεση, αλλά αν δείτε, η Ρεάλ είναι, αν όχι η καλύτερη, σίγουρα μέσα στις δύο κορυφαίες -αμυντικά- ομάδες αυτή τη χρονιά. Από την άλλη, όταν ακούς ΤΣΣΚΑ, όλοι σκέφτονται την άμυνα, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μία πολύ επιθετική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ