Ομπράντοβιτς: «Ο Κώστας είναι παίκτης-κλειδί για εμάς, δεν είχε αυτό τον ρόλο στον Ολυμπιακό»

Ομπράντοβιτς: «Ο Κώστας είναι παίκτης-κλειδί για εμάς, δεν είχε αυτό τον ρόλο στον Ολυμπιακό»

Το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα έπλεξε ο προπονητής του στη Φενέρμπαχτσε Ζέλικο Ομπράντοβιτς που αναφέρθηκε επίσης στον ηγετικό του ρόλο στην ομάδα

Το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα έπλεξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό. Ο πολύπειρος κόουτς υποκλίθηκε στον Έλληνα γκαρντ, τον οποίο χαρακτήρισε ηγέτη και «προπονητή του παρκέ» της Φενέρμπαχτσε τονίζοντας ότι δεν είχε τον ίδιο ρόλο όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον τηλεοπτικό σταθμό «BeIN Sports»:

«Αρκετοί μιλούν ακόμη για εκείνο το τάιμ άουτ. Τα τάιμ άουτ είναι πολύ ειδικές στιγμές. Εκείνη την ώρα θα πρέπει να ξυπνάς τους παίκτες σου και να τους δίνεις οδηγίες για την επίθεση και την άμυνα. Πολλές πληροφορίες μαζί. Έχει γίνει κάτι ανάλογο και σε άλλα ματς. Ειδικά, ο Σλούκας ξέρει πόσο πολύ τον εμπιστεύομαι.

Αυτή την στιγμή, ο Κώστας είναι παίκτης-κλειδί για εμάς, πιο πολύ από τότε που ήρθε στην ομάδα. Δεν είχε αυτό τον ρόλο στον Ολυμπιακό. Είναι από τους ηγέτες της ομάδας μας και ο προπονητής μας στο παρκέ. Καμιά φορά, όταν μιλάμε κατ’ ιδίαν καταλαβαίνει τι θέλω και ξέρει τις ιδέες μου. Και δεν είναι μόνο ο Κώστας, αλλά και οι άλλοι οι παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά μου κατά τη διάρκεια του ματς, να ξυπνώ τους παίκτες και να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ