Μίντλετον: «Καμία άλλη ομάδα δεν έχει την πίεση της ΤΣΣΚΑ»

Μίντλετον: «Καμία άλλη ομάδα δεν έχει την πίεση της ΤΣΣΚΑ»

Ο Ντάριλ Μίντλετον μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν ασίσταντ κόουτς της ΤΣΣΚΑ, Ντάριλ Μίντλετον, δήλωσε ότι καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν καλείται να διαχειριστεί περισσότερη πίεση από τον ρωσικό σύλλογο.

Ο Αμερικανός βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Έλληνα τεχνικό και τον συνέκρινε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει τόση πίεση όση εμείς. Ούτε η Ρεάλ, ούτε η Φενέρμπαχτσε, ούτε καμία άλλη ομάδα. Όταν προκρινόμαστε στο Final Four δεν πανηγυρίζουμε. Είναι μία ακόμα μέρα στην δουλειά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι νίκες».

Ο Μίντλετον αποθέωσε τον Ιτούδη και τον συνέκρινε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Όταν ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο και μου πρόσφερε δουλειά, δέχθηκα αμέσως. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και ήξερε ότι δουλεύω και μπορούσα να βοηθήσω.

Είναι σπουδαίος άνθρωπος και ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι μπορεί να οδηγήσει ακόμα και ομάδα του ΝΒΑ. Δούλεψε για χρόνια στο πλευρό του Ομπράντοβιτς και έμοιαζαν σαν τον Μπάτμαν με τον Ρόμπιν. Σε επίπεδο τακτικής μοιάζουν, ίσως ο Ομπράντοβιτς να είναι πιο σκληρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ