Μπερτομέου «Η Αθήνα είναι ακόμα υποψήφια για να διοργανώσει Final Four»

Μπερτομέου «Η Αθήνα είναι ακόμα υποψήφια για να διοργανώσει Final Four»

Στο γεγονός ότι η Αθήνα παραμένει ακόμα υποψήφια για να διοργανώσει ένα εκ των δυο επόμενων Final Four στάθηκε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Η Βιτόρια είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχτεί τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής Euroleague. Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές υπόσχονται να μας δώσουν συγκινήσεις στους αυριανούς ημιτελικούς, με την κορύφωση της δράσης να γίνεται την Κυριακή με τον τελικό της διοργάνωσης.

Παρόλο αυτά, ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για τις υποψήφιες πόλεις για τη διεξαγωγή των επόμενων δυο Final Four, επισημαίνοντας πως η Αθήνα είναι ακόμα υποψήφια για να φιλοξενήσει το κορυφαίο γεγονός μπάσκετ στην Ευρώπη, ωστόσο υπάρχουν και άλλες πόλεις που βρίσκονται στη λίστα και δεν υπάρχει ακόμα κάτι το ανακοινώσιμο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο CEO της διοργάνωσης στην κάμερα της NOVA:

«Είναι πολύ πιθανό η Euroleague να ανακοινώνει δύο πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Final Four και όχι μία. Η Αθήνα είναι ακόμα μέσα στις υποψήφιες πόλεις, αλλά ακόμα υπάρχουν 5-6 πόλεις υποψήφιες, οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι», ήταν η τοποθέτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ