Final 4: Ο τουρκικός εμφύλιος και το περσινό… deja vu

Final 4: Ο τουρκικός εμφύλιος και το περσινό… deja vu

Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται για τις πρώτες μάχες του Final 4, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Απόψε (17/5) ξεκινά το Final 4 της Euroleague στην Βιτόρια, με τις Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (19/5) που θα αναδείξει την φετινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει με τουρκικό εμφύλιο. Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές θα βρεθούν αντιμέτωπες με το ματς να ξεκινά στις 19:00. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στο Final Four έπειτα από αρκετά χρόνια και θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο.

Ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει κάποιον πονοκέφαλο αφού άπαντες στο ρόστερ της ομάδας δήλωσαν έτοιμοι για αυτήν τη μεγάλη πρόκληση που θα βρεθεί στο δρόμο τους απέναντι στους συμπατριώτες τους.

Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ήταν η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, θα παραταχθεί στη Βιτόρια χωρίς τους Λουίτζι Ντατόμε και Τζόφρι Λοβέρν που είναι τραυματίες, με τους Γιαν Βέσελι και Νίκολα Κάλινιτς να μην είναι απόλυτα έτοιμη, αφού έχουν κάνει λίγες προπονήσεις.

Στο άλλο ματς της βραδιάς (22:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν στα ημιτελικά όπως ακριβώς και πέρυσι σε ένα… deja vu. Η «βασίλισσα», που είναι κάτοχος του τροπαίου, θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της και να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τη Euroleague.

Ο Πάμπλο Λάσο θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα είναι πλήρης κόντρα στη Ρωσική ομάδα.

Στο απέναντι «στρατόπεδο», ο Δημήτρης Ιτούδης περίμενε να δει αν ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ θα βρισκόταν κανονικά στη διάθεση του. Ο Ισπανός γκαρντ είχε χτυπήσει στο τελευταίο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ στην VTB League.

Τελικά ο Έλληνας τεχνικός είδε τον 32χρονο να είναι έτοιμος και θα παραταχθεί απέναντι στη Ρεάλ με όλα τα όπλα στην διάθεση του ευελπιστώντας να βρεθεί ξανά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ