Το show του Λάρκιν στον ημιτελικό (vid+pic)

Το show του Λάρκιν στον ημιτελικό (vid+pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ με μια τρομερή εμφάνιση ισοπέδωσε την Φενερμπαχτσέ και οδήγησε την Εφές στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Με τον Σέιν Λάρκιν να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, η Αναντολού Εφές διέλυσε με 92-73 την Φενερμπαχτσέ των Ομπράντοβιτς και Σλούκα και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξάγεται στη Βιτόρια.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε σμπαράλια την άμυνα της Φενέρ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στον μεγάλο τελικό. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 30 πόντους, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά. Πιο αναλυτικά, είχε 4/5 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις 2 λάθη!

Φανταστική εμφάνιση από τον πρώην άσο των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος ανάγκασε μέχρι και τους οπαδούς της Φενέρ να τον χειροκροτήσουν! Η Ευρωλίγκα λίγη ώρα μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Αμερικανού και τόνισε ότι η αποψινή του εμφάνιση θα μνημονεύεται για αρκετό καιρό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Και βίντεο του Λάρκιν από τον αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ