Λάρκιν: «Δεν ήταν… τρελός ο Αταμάν»

Λάρκιν: «Δεν ήταν… τρελός ο Αταμάν»

Ο Αμερικανός γκαρντ Σέιν Λάρκιν υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του προπονητή του, όταν από το Δεκέμβριο είχε πει πως η Εφές θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ο Σέιν Λάρκιν με τους 30 πόντους που σημείωσε στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εφές που «έστειλε» την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (19/5, 21:30).

Στις 7 Δεκεμβρίου το 2018 ο Τούρκος τεχνικός δεν είχε διστάσει να πει ότι φέτος η ομάδα του θα καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Τότε κάποιοι τον είχαν ειρωνευτεί, πλέον όμως η Εφές βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε στις δηλώσεις του σήμερα (18/5) ο Λάρκιν, τονίζοντας πως ο Αταμάν μόνο… τρελός δεν ήταν όταν είχε εκστομίσει αυτή την ατάκα.

«Δεν ήταν τρελό αυτό που είπε ο κόουτς! Ίσα – ίσα, μας έδωσε αυτοπεποίθηση! Πλέον είμαστε μια νίκη μακριά από το να το πετύχουμε. Ο προπονητής μάς δίνει αυτοπεποίθηση, παίζουμε στο top level και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει ο ένας στον άλλον», ήταν τα λόγια του Λάρκιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ