Ντε Κολό: «Ήταν η στιγμή μου…»

Ντε Κολό: «Ήταν η στιγμή μου…»

Ο Νάντο Ντε Κολό εκπροσώπησε τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκας και στάθηκε στην ανατροπή των Ρώσων επί της Ρεάλ στον ημιτελικό.

Ο Νάντο Ντε Κολό με 23π., εκ των οποίων τους 19 στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ΤΣΣΚΑ να γυρίσει το ματς με τη Ρέαλ και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5) ο Γάλλος γκαρντ βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην πρόκριση, αλλά και στον τελικό με την Εφές.

«Ήταν μεγάλη σεζόν για εμάς, είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Κάναμε μια μεγάλη νίκη με τη Ρεάλ, δείξαμε χαρακτήρα και τι κάναμε όλη τη χρονιά. Έχουμε ακόμα ένα ματς και δεν θα είναι εύκολο. Η Εφές κάνει εκπληκτική χρονιά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ».

Ο Ντε Κολό αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση απέναντι στους Μαδριλένους: «Όπως κάθε παίκτης, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο στο παρκέ και τώρα ήταν η στιγμή που βγήκα μπροστά. Ξέρουμε πως να παίξουμε για να νικήσουμε κι αυτό κάναμε. Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε και παίξαμε μέχρι το τέλος».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη για την ομάδα του: «Η σεζόν είναι μεγάλη και είχαμε σκαμπανεβάσματα. Αλλά πάντα σε τέτοιες καταστάσεις δείχνουμε πως ως ομάδα μπορούμε να νικήσουμε. Έχουμε ξανακάνει τέτοια ανατροπή στο παρελθόν. Δεν ήταν έκπληξη για εμάς. Ξέραμε πως μπορούμε να το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ