Βατούτιν: «Θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι πήραμε την Ευρωλίγκα»

Βατούτιν: «Θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι πήραμε την Ευρωλίγκα»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν ζήτησε προσοχή από την ομάδα του ενόψει του αποψινού τελικού της Ευρωλίγκας εναντίον της Εφές

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει απόψε την Εφές στον τελικό της Ευρωλίγκας και δεν χωρά αμφιβολία πως η ρωσική ομάδα είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο πρόεδρος πάντως της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν θέλησε να προειδοποιήσει τους παίκτες της ομάδας του κι ζήτησε μεγάλη προσοχή απέναντι στην τουρκική ομάδα.

«Θα είναι μεγάλο λάθος αν πιστέψουμε ότι έχουμε ήδη πάρει την Ευρωλίγκα, επειδή αποκλείσαμε στον ημιτελικό την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η Εφές είναι πολύ ισχυρή ομάδα και το απέδειξε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Απέκλεισε στα πλέι οφ την Μπαρτσελόνα και στον ημιτελικό νίκησε τη Φενέρ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και απέδειξε ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί σε συνθήκες πίεσης.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να κατακτήσουμε το τρόπαιο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ