Μίσιτς: «Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ήρωας»

Μίσιτς: «Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ήρωας»

Ο Βασίλιε Μίσιτς σχολίασε τον τελικό της Euroleague τονίζοντας ότι κάθε παίκτης μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να εξελιχθεί σε ήρωα της αναμέτρησης.

H Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό της Euroleague την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Βασίλιε Μίσιτς αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι κάθε παίκτης μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής στο παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Σέρβος γκάρντ σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού της ρώσικης αρκούδας αλλά το γεγονός ότι οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα τους. Η ικανότητά τους να γυρίσουνε από ένα παιχνίδι που ήταν 14 πόντους πίσω για να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνει ότι είναι έτοιμοι, μπορούν να επιλέξουν τί άμυνα θέλουν να παίξουν για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα. Από την άλλη έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να διατηρήσουν όποια διαφορά πάρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αφού αντιμετωπίσουμε την σκληράδα τους, το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού μας, ειδικά μετά από τον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ σίγουρα θα είναι έτοιμη.

Περιμένουμε να απαντήσουν στο παιχνίδι, αλλά αλήθεια πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Δεν έχει σημασία τί κάναμε, ο Λάρκιν και εγώ, στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Νομίζω ότι έχουμε τόσους καλούς παίκτες, που σε όποιον δοθεί η ευκαιρία μπορεί να γίνει ήρωας. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην περιμένουμε ότι θα κερδίσουμε στα πρώτα 5, 20 ή 30 λεπτά του αγώνα, αλλά θα πρέπει να παίξουμε και στα 40».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ