Το αφιέρωμα της Euroleague στον MVP Βέσελι (vid)

Το αφιέρωμα της Euroleague στον MVP Βέσελι (vid)

Ο Γιαν Βέσελι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου στην Euroleague, με τον Τσέχο σέντερ να μιλάει για αυτό στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης.

Ο Γιαν Βέσιλι αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου της Euroleague, χάρη στην εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Τσέχος σέντερ μέτρησε 12,5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής, με αποτέλεσμα πέρα από MVP να αποτελεί και μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν στην φετινή διοργάνωση.

Έτσι, ο θηριώδης σέντερ  μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για αυτό το βραβείο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας ότι έχει νοοτροπία νικητή.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σίγουρα είναι ευχάριστο γιατί θεωρώ πως ανταμείβονται οι κόποι μου και οι ώρες προπόνησης που έχω κάνει. Η ομάδα δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς επηρεάστηκε από τους τραυματισμούς. Προσωπικά εγώ έκανα μία επέμβαση στο γόνατο και αν συνεχεία ταλαιπωρήθηκα αρκετά ειδικά τον τελευταίο μήνα.

Ο  Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει νοοτροπία νικητή. Κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ θέλει να νικά και αυτό από μόνο του αποτελεί ισχυρό κίνητρο για μας. Θα επιστρέψω του χρόνου ακόμη πιο δυνατός ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ