«Όλα δείχνουν ότι ο Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει στη Ζαλγκίρις»

«Όλα δείχνουν ότι ο Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει στη Ζαλγκίρις»

Ο αθλητικός διευθυντής της Ζαλγκίρις Ρομπέρτας Γιαβτόκας τόνισε πως ο Σάρας θα συνεχίσει πιθανότατα στην ομάδα του Κάουνας, εκτός αν υπάρξει πρόταση από το ΝΒΑ.

Αρκετές είναι οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που… ορέγονται τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον πάγκο τους, ωστόσο μάλλον θα μείνουν με την όρεξη.

Κι αυτό καθώς ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Σάρας θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας. Εκτός κι αν υπάρξει πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δηλαδή το ΝΒΑ.

«Νομίζω ότι την περασμένη σεζόν είχαμε μεγαλύτερο “πονοκέφαλο”, σχετικά με το μέλλον του Σάρας (Γιασικεβίτσιους). Σίγουρα αν έρθει μία πρόταση από το NBA τότε θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Θα είναι ζήτημα για εμάς αν αποχωρήσει αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εδώ για πολύ καιρό ακόμα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό», είπε ο Γιαβτόκας, αθλητικός διευθυντής της Ζαλγκίρις.

Θυμίζουμε οτι μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε στα πλει οφ της Ευρωλίγκας ο Σάρας είχε αφήσει να εννοηθεί οτι θα παραμείνει στο Κάουνας: «Θα πρέπει να με διώξετε με τις κλωτσιές, θα είμαι εδώ και του χρόνου εκτός αν συμβεί κάποιο θαύμα», είχε πει χαρακτηριστικά

Επίσης, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Κάουνας να κινείται για την απόκτηση του Λούκας Λεκαβίτσιους αλλά και τους Κουζμίνκας, αν και ο τελευταίος θεωρείται κομμάτι ακριβός για τη Ζαλγκίρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ