Συνεχίζει στην Αναντολού Εφές (και) ο Κρούνοσλαβ Σιμόν (pic)

Συνεχίζει στην Αναντολού Εφές (και) ο Κρούνοσλαβ Σιμόν (pic)

Μετά τις σημαντικές ανανεώσεις των Αταμάν και Ντάνστον, η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Κρούνοσλαβ Σιμόν για δύο χρόνια.

Η Αναντολού Εφές συνεχίζει να προετοιμάζεται και να κάνει το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, θέλοντας να πραγματοποιήσει την πολύ πετυχημένη χρονιά που είχε φέτος στην Euroleague, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να διατηρήσει όσο περισσότερο μπορεί τον κορμό της ομάδας ανέπαφο, φτάνοντας σε συμφωνίες με σκοπό να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους σημαντικούς πυλώνες αυτής της επιτυχίας.

Έτσι μετά τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και τον Μπράιαντ Ντάνστον, οι οποίοι ανανέωσαν αμφότεροι για δύο χρόνια, ήρθε η σειρά του Κρούνοσλαβ Σιμόν να ακολουθήσει τους προαναφερθέντες και υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Με αυτήν την κίνηση η Εφές αποδεικνύει πως θέλει να επιστρέψει δυναμικά και τη νέα αγωνιστική περίοδο κρατώντας τους παίκτες που της έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο και την κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε την ανάρτηση της Εφές για τον Σιμόν:

https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/1131853664711319552

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ