Ολυμπιακός : Με Πρίντεζη και Παπαπέτρου στη Γερμανία

Ολυμπιακός : Με Πρίντεζη και Παπαπέτρου στη Γερμανία

Ολυμπιακός: Με Πρίντεζη και Παπαπέτρου στη Γερμανία. Αμφότεροι προπονήθηκαν και θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Μπάμπεργκ - Εκτός ο Μιλουτίνοφ που προφυλάσσεται.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει δύο παίκτες συν στο ροτέισον του και δύο εκτός.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη Γερμανία. Κάτι που συνέβη και με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έκανε ένα μέρος του προγράμματος των Πειραιωτών. Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού και μέχρι την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του με την Μπάμπεργκ.

Εκτός παρέμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα μείνει στην Αθήνα λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο δεξιό αστράγαλο στο ματς με την ΑΕΚ. Προτιμήθηκε λοιπόν να ξεκουραστεί και να μην πιεστεί παραπάνω ο Σέρβος σέντερ, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης Αγραβάνης συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 08.30 το πρωί της Τετάρτης με πτήση για το Μόναχο κι απ’ εκεί οδικώς για το Μπάμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ