Κοντά σε Ουόλτερς η Μακάμπι

Κοντά σε Ουόλτερς η Μακάμπι

Μια «ανάσα» από την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαίνεται να βρίσκεται ο γκαρντ της Ζαλγκίρις, Νέιτ Ουόλτερς.

Το «χτίσιμο» για την νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θέλει να διαμορφώσει όσο πιο νωρίς γίνεται το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ψηλά στη λίστα της τον γκαρντ της Ζαλγκίρις, Νέιτ Ουόλτερς και το ενδεχόμενο ο Αμερικανός να μετακομίσει στο Ισραήλ, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα «one.co.il», η οποία υποστηρίζει πως η «ομάδα του λαού» προορίζει τον Ουόλτερς για αντικαταστάτη του Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα προπονητή για την νέα χρονιά.

Ακόμη, στο ίδιο δημοσίευμα της, η ισραηλινή ιστοσελίδα τονίζει πως το συμβόλαιο το Ουόλτερς με την Ζαλγκίρις είναι για 1+1 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι ο ίδιος θα έχει την επιλογή να εξετάσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ουόλτερς φέτος αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και σημείωσε 11,2 πόντους και 3,8 ασίστ ανά αγώνα. Αν εν τέλει ο Αμερικανός αποχωρήσει από την λιθουανική ομάδα, ο Σάρας θα χάσει ακόμα έναν βασικό παίκτη του, μετά τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Ντέιβις και Ουάιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ