«Πασκουάλ, Μεσίνα και Μπλατ για τον πάγκο της Αρμάνι»

«Πασκουάλ, Μεσίνα και Μπλατ για τον πάγκο της Αρμάνι»

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Σιμόνε Πιανιτζάνι θεωρείται «τελειωμένος» και στη λίστα της βρίσκονται οι Τσάβι Πασκουάλ, Ετόρε Μεσίνα, αλλά και ο Ντέιβιντ Μπλατ του Ολυμπιακού.

Η Αρμάνι Μιλάνο απέτυχε παταγωδώς για μια ακόμη χρονιά, καθώς δεν κατάφερε να περάσει στα play off της Euroleague, ενώ αποκλείστηκε και από τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι Ιταλοί μετά το sweep από την Ντιναμό Σάσαρι θα προχωρήσουν σε δραστικές αλλαγές, με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να θεωρείται ήδη παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου και τους ιθύνοντες να ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «encestando.es», η διοίκηση της Αρμάνι «τρέχει» ήδη το θέμα του νέου προπονητή και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Ο Πιανιτζάνι απέτυχε με ένα ρόστερ 25 εκατ. ευρώ και σκοπός της διοίκησης είναι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός τεχνικού ευγνωσμένης αξίας.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ισπανικό δημοσίευμα, στη λίστα της Μιλάνο βρίσκονται ήδη τρεις προπονητές, με τους δύο να είναι γνώριμοι μας. Στο στόχαστρο της Αρμάνι λοιπόν είναι τόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ που δεσμεύεται με συμβόλαιο όμως με τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός είναι ελεύθερος μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και ενδιαφέρει τον ιταλικό σύλλογο, όμως όπως τονίζεται ο μεγάλος στόχος είναι ο Ετόρε Μεσίνα, όπου οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφήνοντας τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι, αποχώρησε ήδη από την ομάδα, ενώ όπως υποστηρίζει το ίδιο δημοσίευμα, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Μάικ Τζέιμς είναι δύσκολο να συνεχίσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ