Ολυμπιακός: Όλα για τον Σλούκα

Ολυμπιακός: Όλα για τον Σλούκα

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Σλούκας για να είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας. Προοπτική, όραμα και συμβόλαιο οι τρεις πτυχές που πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός.

Η #mexritelous αναμέτρηση με το «θηρίο» που «κατασπαράσσει» το ελληνικό μπάσκετ έφερε και το πρόωρο φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο πλέον είναι η επόμενη μέρα, η νέα ομάδα που τη νέα χρονιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρωλίγκας μετά την φετινή αποτυχία.

Αγγελόπουλοι και Μπλατ έχουν ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα, έχουν επιλέξει στόχους και κάνουν πλέον τις πρώτες τους κινήσεις. Τα πάντα όμως ξεκινούν από τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας άσος μένει ελεύθερος από την Φενέρ και βρίσκεται στο στόχαστρο… όλης της Ευρώπης όμως αποτελεί για τον Ολυμπιακό την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην μπορούν να του δώσουν το χρυσό συμβόλαιο που είναι ικανές να του προσφέρουν άλλες ευρωπαικές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα όμως έχουν δυνατά «χαρτιά» τα χέρια τους.

Ο ίδιος ο Σλούκας άλλωστε δείχνει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε και αναδείχθηκε έχοντας όμως τρία δεδομένα. Θα είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού παίρνοντας τα σκήπτρα από τον μεγάλο Σπανούλη που ναι μεν θα μείνει για ένα χρόνο ακόμη στην ομάδα.

Θα δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει προοπτική και όραμα να κυριαρχήσει ξανά, να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη, να φτάσει στο Φάιναλ-Φορ και να διεκδικήσει τον τίτλο. Και βεβαίως θα καλυφθεί και οικονομικά.

Όχι όσα θα έπαιρνε σε ομάδα του εξωτερικού αλλά ένα συμβόλαιο ισχυρό που θα πλησιάζει στα «θέλω» του Κώστα Σλούκα.

Στόχος στον Ολυμπιακό είναι να μπορέσουν να φτάσουν γρήγορα σε συμφωνία με τον Σλούκα που ήδη άλλωστε γνωρίζει πόσο πολύ τον θέλουν ξανά στον Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ