Σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Ντε Κολό (pic)

Σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Ντε Κολό (pic)

Ο Νάντο Ντε Κολό μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήδη σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που μπορεί να είναι στο ΝΒΑ.

Ο Νάντο Ντε Κολό αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι θα ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κυνηγώντας ίσως το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του «Sportando», Εμιλιάνο Κάρσια, ο Γάλλος γκαρντ σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση όταν αποχώρησε από τους Τορόντο Ράπτορς.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος παίκτης έπειτα από την ολοκλήρωση της σεζόν 2011/12 με τη Βαλένθια, επιλέχθηκε στο νούμερο 53 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Στα «σπιρούνια» έμεινε περίπου ενάμιση χρόνο πριν πάει στους Τορόντο Ράπτορς.

Την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια και τη δεύτερη αφού έπαιξε σε 26 ματς με την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς μετακόμισε στον σύλλογο του Καναδά πραγματοποιώντας άλλες 21 συμμετοχές με τους «δεινόσαυρους».

Συνολικά έπαιξε σε 119 αγώνες πετυχαίνοντας 3,8 πόντους, κατεβάζοντας 1,8 ριμπάουντ και μοιράζοντας 1,7 ασίστ σε περίπου 12 λεπτά συμμετοχής που έμενε στο παρκέ, σουτάροντας με 42,9% στα συνολικά σουτ και με 36,3% στα τρίποντα.

https://twitter.com/Carchia/status/1135484169331650560

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ