Ουάιτ: «Είμαι κοντά στο ΝΒΑ, νιώθω το Κάουνας σαν το σπίτι μου» (vid)

Ουάιτ: «Είμαι κοντά στο ΝΒΑ, νιώθω το Κάουνας σαν το σπίτι μου» (vid)

Ο Άαρον Ουάιτ είπε αντίο στην Ζαλγκίρις Κάουνας, αναφέροντας παράλληλα πως είναι κοντά στο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ενώ τόνισε πως το Κάουνας είναι σαν το σπίτι του,

Ο Άαρον Ουάιτ αποχωρεί από την Ζαλγκίρις Κάουνας έπειτα από δύο χρόνια στα οποία παρουσιάστηκε εξαιρετικός και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πλέον ο 26χρονος φόργουορντ θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που αναμένεται να είναι στο ΝΒΑ αφού έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός μίλησε για το πιο θα είναι το μέλλον του αναφέροντας πως έχει προτάσεις από το ΝΒΑ, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο, ενώ τόνισε ότι νιώθει το Κάουνας σαν να είναι το σπίτι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουάιτ:

«Ήταν δύο υπέροχα χρόνια, όχι μόνο από μπασκετικής άποψης αλλά και εκτός γηπέδου. Ξεχωρίζω την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Ο γιος μου γεννήθηκε εδώ, η οικογένειά μου λατρεύει το μέρος και ήταν φανταστικά.

Νιώθω το Κάουνας σαν σπίτι μου και είμαι ευγνώμων. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ξέρει πάντα καλά τι οδηγίες δίνει», τόνισε.

Για το μέλλον του: «Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο, είμαι κοντά, αλλά πρέπει επίσης να είμαι ρεαλιστής ως προς το τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Το συζητάμε με τη σύζυγό μου, που είναι έγκυος στο τρίτο μας παιδί και δεν έχουμε ακόμη απόφαση».

https://twitter.com/bczalgiris/status/1135824017133383681

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ