«Συμφώνησε με την Αναντολού Εφές ο Έκπε Ούντο»

«Συμφώνησε με την Αναντολού Εφές ο Έκπε Ούντο»

Ο Έκπε Ούντο, μετά το πέρασμα του από το ΝΒΑ, είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη καθώς όπως αναφέρουν Ιταλικά ΜΜΕ συμφώνησε με την Αναντολού Εφές.

Την μεγάλη επιστροφή στην Ευρώπη φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει ο Έκπε Ούντο, έπειτα από το πέρασμα του από το ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «basketinside.com».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αμερικανός σέντερ, που είχε περάσει από τη Φενέρμπαχτσε τη διετία 2015-2017 κατακτώντας μία Euroleague, έχει έρθει σε συμφωνία με μια άλλη τουρκική ομάδα, την Αναντολού Εφές.

Όπως αναφέρουν, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει προτείνει στον 32χρονο παίκτη συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο αναμένεται να του αποφέρει συνολικά οκτώ εκατομμύρια δολάρια, κάτι που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Ούντο αποχώρησε από την Φενέρμπαχτσε το 2017 και μετακόμισε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν αγωνιζόμενος σε 114 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 2,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 0,9 μπλοκ και 0,7 ασίστ σε περίπου δέκα λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ