Δεσμεύτηκε για σκληρή δουλειά και καλό μπάσκετ ο Ιτούδης

Δεσμεύτηκε για σκληρή δουλειά και καλό μπάσκετ ο Ιτούδης

Ο Ιτούδης υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για την επίτευξη της συμφωνίας σε σχετικές δηλώσεις του.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του με την κατάκτηση της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για άλλα δύο χρόνια μέχρι το2021.

Ο Έλληνας τεχνικός που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Ρώσων από το 2014, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και παρά τα σκαμπανεβάσματα, η φετινή σεζόν έκλεισε εντυπωσιακά στην Ευρώπη.

Έτσι ο Αντρέι Βατούτιν δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά από το να κρατήσει τον Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας του Στρατού. Μετά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, ο 48χρονος τεχνικός δήλωσε σχετικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΤΣΣΚΑ και τον Αντρέι Βατούτιν για το νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους παίκτες για τα αποτελέσματα που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Προφανώς, από τη δική μου πλευρά το θέμα αφορά στην ομαδική δουλειά των προπονητών, του staff και όλων όσων εργάζονται στην ΤΣΣΚΑ.

Ανυπομονούμε για μία ακόμη μακροχρόνια συνεργασία, με ανταλλαγή ιδεών και ελπίζουμε η ομάδα να παίζει ωραίο μπάσκετ. Επίσης, ευχαριστώ και τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη τους προς την ομάδα και σας θέλουμε ακόμη περισσότερους. Το κλαμπ κάνει εξαιρετική δουλειά και παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η ομάδα θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να σας κάνει υπερήφανους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ