Γιασικεβίτσιους : «Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε οι καλύτερες άμυνες της Ευρωλίγκας»

Γιασικεβίτσιους : «Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε οι καλύτερες άμυνες της Ευρωλίγκας»

Την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε εξήρε σε δηλώσεις του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα έχουν ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της Ζαλγκίρις μίλησε σε λιθουανικά ΜΜΕ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Κάουνας με την Φενέρ (114/12, 19:45) και στάθηκε στην πολύ καλή λειτουργία των Τούρκων αλλά και των Ερυθρόλευκων.

Επίσης, ο 41χρονος προπονητής τόνισε το γεγονός πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει αποδυναμωθεί, παρόλο που έφυγαν κάποια βασικά στελέχη της, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση του Ντι Μποστ.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μία απόλυτα ισορροπημένη ομάδα. Αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Στα δικά μου μάτια, είναι βασική υποψήφια για να κερδίσει τον τίτλο της Euroleague. Έχουν πολύ μεγάλα κορμιά, παίζουν σούπερ και ελέγχουν τα πάντα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί της, είναι η πιο δυνατή αμυντικά ομάδα της Euroleague μαζί με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με τους πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα.

Έχουν σωστούς ρόλους. Αν κι έχασαν τον Μπογκντάνοβιτς, ο Ουαναμέικερ τούς έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι μεγάλο φαβορί».

Σχετικά με την αντικατάσταση του Ντι Μποστ που αποχώρησε, ο Σάρας τόνισε: «Νομίζω πως είναι απαραίτητο να ψάξουμε την καλύτερη επιλογή στην αγορά. Οι ατζέντηδες πάντα προτείνουν κάτι, αλλά προς το παρόν τίποτα προχωρημένο δεν υπάρχει. Όσο νωρίτερα βρούμε τον κατάλληλο παίκτη, τόσο καλύτερα. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι δεν είναι πολλές οι επιλογές μεσούσης της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ