Τρινκιέρι : «Έλληνας Θεός ο Σπανούλης»

Τρινκιέρι : «Έλληνας Θεός ο Σπανούλης»

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Αντρέα Τρινκιέρι, χαρακτηρίζοντας Έλληνα Θεό τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι ενόψει της αυριανής (14/12, 21:00) αναμέτρησης της Μπάμπεργκ με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ιταλός προπονητής χαρακτήρισε Έλληνα Θεό τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, τον οποίο θεωρεί το καλύτερο τεσσάρι στην Ευρώπη.

«Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να αντιμετωπίσεις έναν Έλληνα Θεό, τον Βασίλη Σπανούλη. Επίσης, θα πρέπει να είσαι έτοιμος απέναντι στο πιο αποτελεσματικό 4άρι της Ευρώπης, τον Πρίντεζη. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες σε όλη την Euroleague. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, αποδοτικοί και να έχουν συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ»

Χάκετ: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα»

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Χάκετ χαρακτήρισε ιδιαίτερο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς θα αντιμετοπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και θα δει τους παλιούς του συμπαίκτες.

«Δεν θα είναι εύκολο ματς. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Θα είναι σημαντικό για εμάς να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Για μένα, είναι ένα ματς απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Φυσικά, είναι ιδιαίτερο που θα δω τους παλιούς μου συμπαίκτες. Όταν αρχίσει όμως το ματς, ο μόνος στόχος θα είναι να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ