«Κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ετόρε Μεσίνα»

«Κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ετόρε Μεσίνα»

Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να αφήσει πίσω της την κακή σεζόν που πραγματοποίησε και αναμένεται να κάνει αλλαγές, με τον Ετόρε Μεσίνα να είναι το φαβορί για τον πάγκο της.

Η Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησε μια πολύ κακή σεζόν αφού παρότι στην Euroleague είχε το πάνω χέρι για να προκριθεί στα play-off κατάφερε να αποκλειστεί και να μείνει εκτός της διοργάνωσης, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από την Σάσαρι.

Πλέον ο σύλλογος ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από τη θέση του προπονητή, αφού ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μπορεί να έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο ωστόσο μόνο σίγουρος δεν πρέπει να είναι για την παραμονή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «superbasket.it» ο επικρατέστερος να αναλάβει τη θέση του είναι ο βοηθός προπονητή του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Ετόρε Μεσίνα. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στο Μιλάνο και είναι πιθανό να συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα το δημοσίευμα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως οι διοικούντες της ομάδας δεν προορίζουν τον 59χρονο τεχνικό μόνο για τη θέση του προπονητή, αλλά και για αυτή του Προέδρου που αν συμβεί αυτό θα αντικαταστήσει τον Λίβιο Πρόλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ