«Υπογράφει στη Χίμκι για δύο χρόνια ο Τίμα»

«Υπογράφει στη Χίμκι για δύο χρόνια ο Τίμα»

Ο Γιάνις Τίμα μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μόσχας!

Ο Γιάνις Τίμα που παραχωρήθηκε δανεικός στη Χίμκι τη φετινή σεζόν μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μόσχας.

Ο Λετονός φόργουορντ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους, μετά από εισήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ, όμως δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και η διοίκηση σε συνεργασία με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό αποφάσισαν να τον δώσουν στη Χίμκι με τη μορφή δανεισμού.

Στη Ρωσία ο Τίμα αναγεννήθηκε και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, βοηθώντας τη ρωσική ομάδα να φτάσει μέχρι τους τελικούς της VTB League, όπου και έχασε εντέλει το πρωτάθλημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα η ομάδα όμως εξασφάλισε το εισιτήριο για τη Euroleague της νέας σεζόν και ο Ρίμας Κουρτινάιτις έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του Λετονού.

Ο Τίμα λοιπόν θέλει να παραμείνει στη Χίμκι, ενώ και η ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του για τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά ο παίκτης δεσμεύεται για άλλη μια χρονιά με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Τίμα θα λύσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους μέσα στις επόμενες μέρες κι εν συνεχεία θα υπογράψει με τη Χίμκι για δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η ρωσική ομάδα δεν χρειάζεται να καταβάλει χρήματα στον Ολυμπιακό, ενώ και οι Πειραιώτες γλιτώνουν ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, καθώς ο Τίμα προβλεπόταν να πάρει περίπου 900.000 ευρώ τη νέα σεζόν στο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ