Ροντρίγκεθ: «Περιμένω να μιλήσω με την ΤΣΣΚΑ»

Ροντρίγκεθ: «Περιμένω να μιλήσω με την ΤΣΣΚΑ»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέροντας πως περιμένει να μιλήσει με τον σύλλογο για να αποφασίσει το μέλλον του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη έχει ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει δει προς το παρόν τους Νάντο Ντε Κολό και Κόρι Χίγκινς να αποχωρούν, ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο «Ελ τσάτσο» μίλησε αναφορικά με το μέλλον του στην «ρωσική αρκούδα» τονίζοντας πως ο σύλλογος του έδωσε μερικές μέρες για να σκεφτεί τι θα κάνει, με τον Ισπανό γκαρντ να θέλει πρώτα να μάθει το πλάνο για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια να αποφασίσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ:

«Υπάρχει μία νέα κατάσταση στην καριέρα μου. Κι εγώ αλλά κι η ΤΣΣΚΑ έχουμε option για να «σπάσουμε» το συμβόλαιο. Η ομάδα μου έδωσε μερικές ημέρες να σκεφτώ για την επόμενη χρονιά. Ο Ντε Κολό και ο Χίγκινς, δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα, έφυγαν. Εγώ περιμένω να μιλήσω με την ομάδα. Θέλω να δω το πλάνο τους, να εξετάσω τις επιλογές μου, κι έπειτα θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ