«Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Λεσόρτ»

«Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Λεσόρτ»

Δημοσιεύματα από την Ανδαλουσία κάνουν λόγο για επαφές των Ερυθρόλευκων με τον ατζέντη του Γάλλου σέντερ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν και την προηγούμενη σεζόν.

Ένα όνομα που απασχόλησε και πέρσι στον Ολυμπιακό έχει επανέλθει στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος για τον Ματίας Λεσόρτ, ο οποίος μετά το πέρασμα από τον Ερυθρό Αστέρα, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην Μάλαγα και πλέον φέρεται ως μεταγραφικός στόχος τω Πειραιωτών.

Όπως τονίζει η La Opinion de Malaga (είδηση που πρώτα έγραψε το eurohoops) o Γάλλος σέντερ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη πολλές ομάδες από την Ευρωλίγκα τον έχουν προσεγγίσει για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ανδαλουσιανούς, μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι σε συχνές επαφές με τον μάνατζέρ του (σ.σ. Μίσκο Ραζνάτοβιτς) και είναι από τους επικρατέστερους για να τον επαναφέρει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την ίδια ώρα πάντως από την μεριά των Ερυθρόλευκων τονίζεται ότι ο Λεσόρτ είναι απλά ένας από τους πολλούς σέντερ που έχουν προταθεί, χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω στην υπόθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ