Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια ο Σλούκας (pic)

Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια ο Σλούκας (pic)

Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Σλούκας, καθώς η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ.

Κάτοικος Κωνσταντινούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Κώστας Σλούκας, όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα και η Φενέρ.

Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε ελεύθερος, απασχόλησε τη μισή Ευρώπη, μαζί και τον Ολυμπιακό, ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει στην τούρκικη ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι προσπάθειες των ερυθρόλευκων δεν τελεσφόρησαν, ο Σλούκας δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τον Ολυμπιακό και αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης της Φενέρ που θα του αποφέρει πάνω από 6 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σλούκας φοράει την φανέλα της Φενέρ από το 2015 και φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 11.8 πόντους και 4.9 ασίστ σε 69 ματς σε Τουρκία και Euroleague.

Επίσης, βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης.

Δείτε την ανάρτηση της Φενέρ:

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1145588735247097856

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ