Τέλος από τη Μιλάνο οι Κουζμίνσκας και Τζέρελς

Τέλος από τη Μιλάνο οι Κουζμίνσκας και Τζέρελς

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Κέρτις Τζέρελς αποτελούν παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ετόρε Μεσίνα για τη νέα σεζόν.

Ο Ετόρε Μεσίνα έχει αναλάβει εδώ και μερικές βδομάδες τα ηνία στην Αρμάνι Μιλάνο και ήδη έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν από το περσινό ρόστερ δεν υπολογίζει τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Κέρτις Τζέρελς, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποτελούν παρελθόν.

Τα συμβόλαια τους έληξαν το καλοκαίρι και ο Μεσίνα δεν ήθελε να τους προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους και πλέον είναι στην αγορά ως ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ο Λιθουανός φόργουορντ βρισκόταν από τον Ιανουάριο του 2018 στην ομάδα κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα, ενώ ο Τζέρελς έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα.

Ο Κουζμίνσκας έχει στα χέρια του 2-3 καλές προτάσεις από ομάδες της Euroleague, ενώ κοιτάει και προς το ΝΒΑ, ενώ ο Τζέρελς περιμένει στο ακουστικό του ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη Χίμκι και τη Βιλερμπάν να ακούγονται ότι τον θέλουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ