Πάτησε Ελλάδα ο Πάντερ για λογαριασμό του Ολυμπιακού (vid)

Πάτησε Ελλάδα ο Πάντερ για λογαριασμό του Ολυμπιακού (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ, μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Ολυμπιακού, βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, Κέβιν Πάντερ, βρίσκεται στην χώρα μας ερχόμενος από τις ΗΠΑ με πτήση από τη Νέα Υόρκη μέσω Κωνσταντινούπολης και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρα να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να ενταχθεί στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Ο Αμερικανός περιχαρής τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα αφού εδώ ξεκίνησα την καριέρα μου παίζοντας στο Λαύριο. Είμαι ενθουσιασμένος. Επιτέλους θα είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Αγωνίζονται στο υψηλό επίπεδο πολλά χρόνια, έχουν εμπειρία και θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από αυτούς. Μίλησα λίγο με τον coach. Στόχος μου είναι να νικάμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησα τίτλο με τις ομάδες μου και θέλω να συμβεί το ίδιο και φέτος με τον Ολυμπιακό».

Ο Κέβιν Πάντερ αφού ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι του, Θα μεταβεί το βράδυ στο ιατρικό κέντρο για τις απαραίτητες μαγνητικές και το πρωί της Πέμπτης (4/7) για τις αιματολογικές εξετάσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ