Λώτσος: «Καμία προσφορά της Μακάμπι για Τεόντοσιτς»

Λώτσος: «Καμία προσφορά της Μακάμπι για Τεόντοσιτς»

O Έλληνας εκπρόσωπος του Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκος Λώτσος, διέψευσε μιλώντας σε ξένα Μέσα το ενδιαφέρον της Μακάμπι τελ Αβίβ για τον πελάτη του.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, στόχος του Ολυμπιακού για τα γκαρντ, φέρεται να απασχολεί τη… μισή Euroleague. Ο Σέρβος επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από ενάμισι χρόνο όχι και τόσο… επιτυχημένης παρουσίας στο NBA και είναι περιζήτητος από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγω για πολύ δυνατό μπάσιμο της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου που προσέφερε μάλιστα 3 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον 32χρονο διεθνή Σέρβο άσο.

Ωστόσο ο Έλληνας εκπρόσωπος του Μίλις, Νίκος Λώτσος, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε τοποθέτησή του σε ξένο Μέσο αναφέροντας τα εξής για τη φημολογία περί Μακάμπι:

«Η Μακάμπι δεν έχει καταθέσει ακόμη καμία πραγματική προσφορά. Είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε πού οδεύει η υπόθεση. Είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον, αλλά για να κινηθούμε σε πιο σοβαρή κατεύθυνση θέλουμε… δύο άτομα για το τανγκό.

Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων, σίγουρα όχι στο επίπεδο που δημοσιεύτηκε και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πρόοδο με πραγματική πρόταση. Αλλά αυτό εξαρτάται περισσότερο στην Μακάμπι και όχι σε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ