Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα ο Χίγκινς (pic)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα ο Χίγκινς (pic)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Κόρι Χίγκινς, με την Ισπανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα τον 30χρονο παίκτη.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Κόρι Χίγκινς, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 30χρονου πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι «μπλαουγκράνα» ενίσχυσαν έτσι την περιφέρεια τους με έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στις θέσεις των γκαρντ, όσο και σε αυτή του σμολ φόργουορντ, δίνοντας έτσι πολύτιμες λύσεις στον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Μάλιστα ο Χίγκινς έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του σαν παίκτης των «μπλαουγκράνα» λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ήμουν σε μια ομάδα με την οποία κατέκτησα πολλούς τίτλους και τώρα θέλω να ζήσω αυτή την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα! Βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Η εμπειρία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντική, παράλληλα όμως θέλω να βελτιώνομαι. To ότι θα αγωνίζομαι στην Μπαρτσελόνα είναι μια τεράστια πρόκληση για εμένα».

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις πολύ καλές και στοχευμένες κινήσεις με παίκτες που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν αφού έχουν την εμπειρία, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Νίκολα Μίροτιτς φέρνοντας στην Καταλονία τον Ισπανό φόργουορντ.

https://twitter.com/FCBbasket/status/1146425838419791872

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ