Ολυμπιακός: Αποφασίζει για το ρόστερ ο Μπλατ

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για το ρόστερ ο Μπλατ

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, επιστρέφοντας από την Βαρκελώνη, θα συναντηθεί σήμερα με τους προέδρους της ομάδας του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό παρά την ανακοίνωση των Πάντερ και Κόνιαρη, υπάρχει μία μικρή στασιμότητα το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Αμερικανός γκαρντ από την Τετάρτη το πρωί βρίσκεται στην χώρα μας για το τυπικό της μεταγραφής του και τις ιατρικές εξετάσεις του, ενώ ο Έλληνας γκαρντ ήδη λιώνει στο ΣΕΦ, όντας στο μεταβατικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Όπως και να έχει οι Πειραιώτες σιγά σιγά θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές για τον σχεδιασμό τους. Ξεκινώντας από σήμερα μάλιστα, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να καταφθάνει στην Ελλάδα, όντας για δύο μέρες στην Βαρκελώνη και την συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει κανονίσει να συναντηθεί με τους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, συνάντηση που αναμένεται να βγουν σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ταυτόχρονα οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να δουν τι θα κάνουν με την υπόθεση του Γιώργου Μπόγρη. Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία πληρώνοντας ένα μικρό ποσό να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μέχρι σήμερα (04/07). Οι μέχρι στιγμής πιθανότητες πάντως δείχνουν πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΛεΝτέι, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώνεται μονομερώς στις 05/07, με τους Πειραιώτες έναντι ενός μικρού ποσού να έχουν το δικαίωμα να του δώσουν την ελευθέρας του. Αξίζει να αναφερθεί πως τον Αμερικανό έχει στα ραντάρ της η Ζαλγκίρις.

Τέλος τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία φημολογία γύρω από το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να του έχει κάνει μία πρόταση κοντά στις 350 χιλιάδες ευρώ, με τον ίδιο να ζητάει περίπου τον διπλασιασμό των αποδοχών του.

Η πλευρά του παίκτη έχει προσεγγίσει πολλές ομάδες, προτείνοντάς τον και μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι σχετικά με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι και να ενδιαφέρονται για τον Αντετοκούνμπο, θεωρείται απίθανο να φτάσουν σε τέτοια οικονομικά επίπεδα για την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ