«Πλησιάζει» στην Φενέρμπαχτσε ο Ντε Κολό

«Πλησιάζει» στην Φενέρμπαχτσε ο Ντε Κολό

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ» και να αποκτήσει τον Νάντο Ντε Κολό ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Ο Νάντο Ντε Κολό αποφάσισε να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπειτα από πέντε σεζόν, για να προσπαθήσει να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Τελικά όλα δείχνουν πως δεν θα επιστρέψει στον μαγικό κόσμο και θα παραμείνει στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportando» η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον 32χρονο Γάλλο με σκοπό να ενισχύσει κι άλλο την περιφέρεια της, δημιουργώντας ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Κώστα Σλούκα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει εξοικονομήσει αρκετά χρήματα από τα buy-out των Νίκολο Μέλι και Μάρκο Γκούντουριτς που μετακόμισαν στον ΝΒΑ και μπορεί να διαθέσει έναν ικανό ποσό για να πείσει τον Ντε Κολό.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα αποφασίσει ο Γάλλος. Αν τελικά ολοκληρωθεί η κίνηση τότε ο Ομπράντοβιτς θα έχει να διαχειριστεί μια αρκετά αξιόλογη περιφέρεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ