Ετοιμάζει… βαλίτσες ο ΛεΝτέι

Ετοιμάζει… βαλίτσες ο ΛεΝτέι

Ο Ζακ ΛεΝτέι που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για λογαριασμό του Ολυμπιακού, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει τους ερυθρόλευκους σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο ΛεΝτέι ήταν η επιλογή του Μπλατ για την frontline του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τεχνικός εκτίμησε τα αθλητικά προσόντα του 25χρονου φόργουορντ και του έδωσε την ευκαιρία για να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο παίκτης μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα είχε μια πολύ καλή περίοδο με τα ερυθρόλευκα, αλλά το κλείσιμο της σεζόν ήταν κακό, παρασυρόμενος από την προβληματική εικόνα της ομάδας εν γένει.

Ο ΛεΝτέι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τους Πειραιώτες, οι οποίοι ωστόσο έχουν βάλει έναν όρο που τους επιτρέπει να σπάσουν το συμβόλαιο καταβάλλοντας στον παίκτη ένα μικρό ποσό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εγχώριου Τύπου, αυτό αναμένεται να γίνει μιας και ο Μπλατ φαίνεται αποφασισμένος να ψάξει έναν παίκτη καλύτερο και πιο έτοιμο για την Euroleague ενόψει της επόμενης σεζόν, με την frontline του Ολυμπιακού να αλλάζει αρκετά μετά και την αποχώρηση Μπόγρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ