Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει του ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει του ΛεΝτέι

Σήμερα είναι η καταληκτική μέρα για το μέλλον του Αμερικανού στους Ερυθρόλευκους με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Σε μια ροή αρχίζει να μπαίνει ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού, μετά την συνάντηση των προέδρων της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Την Πέμπτη τελείωσε η ομάδα του Πειραιά την συνεργασία της με τον Γιώργο Μπόγρη και σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του Ζακ ΛεΝτέι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προέρχεται από μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Σήμερα (05/07) είναι η τελευταία ημέρα που μπορούν οι Ερυθρόλευκοι να «σπάσουν» το συμβόλαιο του, πληρώνοντας ένα μικρό ποσό και αφήνοντας τον ελεύθερο.

Οι πιθανότητες για να παραμείνει στους Πειραιώτες είναι μικρές. Όπως όλα δείχνουν θα είναι ο δεύτερος που θα αποχωρίσει από τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι τις 26 πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να αποφασίσουν και για την υπόθεση του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο ΛεΝτέι σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκε στο Λιμάνι είχε 9.7 πόντους στην Ευρωλίγκα σε 30 συμμετοχές, μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Στην Α1 ο Αμερικανός είχε 11.2 πόντους κατά μέσο όρο και 4.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν ήδη εκφράσει ομάδες, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τον κοιτάει για την γραμμή των ψηλών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ