«Μεταξύ Ολυμπιακού και Χίμκι ο Ρούμπιτ» (pic)

«Μεταξύ Ολυμπιακού και Χίμκι ο Ρούμπιτ» (pic)

Σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με τον παουερ φόργουορντ της Μπάμπεργκ, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η ομάδα από την Μοσχα.

Σε γοργούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός σχετικά με την μεταγραφική του ενίσχυση. Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο ανακοίνωσαν την τρίτη τους προσθήκη για την φετινή χρονιά, όμως δεν πρόκειται να μείνουν εκεί.

Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον Ογκουστίν Ρούμπιτ, ο οποίος από το 2017 αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ένα παίκτης που καλύπτει τα θέλω του Μπλατ, είναι δυνατός κοντά στο καλάθι και ειδικός στο pick n pop εκτελώντας εξαιρετικά από μέση απόσταση.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του πάντως είναι και η Χίμκι, με τους Ρώσους να έχουν εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ρούμπιτ. Ο πρώην συμπαίκτης του Νίκου Ζήση στην ομάδα της Βαμβέργης θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι αυτός που θα το εξασφάλιζε.

Όπως γράφει λοιπόν ο Ντονάτας Ουρμπόνας: «Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ αναμένεται να αποφασίσει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χίμκι, μου έχουν επιβεβαιώσει μερικές πηγές μου. Ακούω ότι θα πάρει ένα ικανοποιητικό ποσό».

https://twitter.com/Urbodo/status/1147776747154264065

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ