«Υποψήφιος για γενικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Γκόμες»

«Υποψήφιος για γενικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Γκόμες»

Η αποχώρηση του Χρήστου Σταυρόπουλου από τη θέση του Γενικού διευθυντή στον Ολυμπιακό και πλέον ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με τον Αλεχάντρο Γκόμες να είναι ο επικρατέστερος.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας αφήνοντας έτσι κενή τη θέση στο συγκεκριμένο πόστο, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του αφού ο 54χρονος θα μετακομίσει στην Ιταλία λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Πειραιώτες πλέον έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες έρευνες και επαφές με κάποιους υποψηφίους με σκοπό να καλυφθεί η θέση το συντομότερο δυνατόν και να λυθεί άμεσα το ζήτημα που έχει προκύψει στην ομάδα αφού πρόκειται για ένα σημαντικό πόστο.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θέλουν, με αυτόν να είναι ο Γενικός Διευθυντής της Μούρθια, Αλεχάντρο Γκόμες.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις για να δούμε αν ο Γκόμες θα είναι τελικά ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ