Τζίμερ Φριντέτ: Η Κίνα και το κίνητρο

Τζίμερ Φριντέτ: Η Κίνα και το κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον Φριντέτ να παίξει στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του στον Τζίμερ Φριντέτ και περιμένει την απάντησή του, αν και η κατάσταση είναι δύσκολη. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» διατηρούν την αισιοδοξία τους ότι θα αποφασίσει να παίξει στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό διότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος με τον Παναθηναϊκό να έχει υπερβεί σε σημαντικό βαθμό τις δυνατότητές του μόνο και μόνο για να μπορέσει να κάνει πράξη το μεγάλο εγχείρημα και να αποκτήσει τον Αμερικανό μπόμπερ.

Όπως είναι γνωστό, ο Φριντέτ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές χρονιές στο πρωτάθλημα της Κίνας με τους Σανγκάι Σαρκς και οι ομάδες της χώρας είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ήδη φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση που φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια και το κίνητρό του να μείνει στην Ασία γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν λάβει κανείς υπόψιν του τους νέους κανονισμούς στην Κίνα.

Κάθε φορά δηλαδή που ένας παίκτης υπογράφει συμβόλαιο θα πρέπει να λάβει ως πριμ υπογραφής το 40% του συμβολαίου του. Όπερ και σημαίνει ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Φριντέτ θα πάρει άμεσα ένα εκατομμύρια δολάρια σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση από την Κίνα.

Στον Παναθηναϊκό βέβαια του δίνεται η δυνατότητα να παίξει στην Ευρωλίγκα να δοκιμάσει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να εξελιχθεί ως παίκτης. Είναι προφανές πως υστερούν στο οικονομικό μέρος, αλλά προσπαθούν να πείσουν τον Αμερικανό με το κίνητρο της συμμετοχής σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ