Ολυμπιακός: Εξετάζει την αγορά για τον πάουερ φόργουορντ

Ολυμπιακός: Εξετάζει την αγορά για τον πάουερ φόργουορντ

Πολλές οι προτάσεις από τους μάνατζερ, ξεχωρίζει τις περιπτώσεις που πρόκειται να απασχολήσουν, δεν υπάρχει σε αυτές ο Κλαρκ της Μπούντουτσνοστ.

Ήδη τέσσερις μεταγραφές μετράει ο Ολυμπιακός, με τον οργανισμό των Ερυθρόλευκων να είναι σε εγρήγορση αναφορικά με την στελέχωση της ομάδας στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Μία από αυτές λοιπόν είναι εκείνη του πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη την θέση αλλά και θα…ακουμπάει στο «5».

Οι μάνατζερ όλο αυτό το διάστημα προτείνουν παίκτες στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του έχει κάνει το ξεσκαρτάρισμα και κινείται με άκρα μυστικότητα για τον αθλητή που θα φέρει στον Πειραιά.

Την ώρα που έχει προηγηθεί η απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ για τους Πειραιώτες, στο λιμάνι προσανατολίζονται σε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και στις δύο θέσεις της ρακέτας.

Έχει ήδη προταθεί ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας το αστέρι της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος πάντως δεν πληροί αυτές τις προδιαγραφές, στα υπόψη είναι ο Μορίς Εντούρ ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και άλλες περιπτώσεις ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ