Ελεύθερος και επίσημα ο Σέρχι Ροντρίγκεθ

Ελεύθερος και επίσημα ο Σέρχι Ροντρίγκεθ

Ο Ισπανός γκαρντ και πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ, είναι πλέον ελεύθερος και αποτελεί τον πιο καυτό free agent του καλοκαιριού.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ μετά από μια διετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που σημαδεύτηκε από την επιστροφή της «ομάδας του στρατού» στην κορυφή της Ευρώπης, βρίσκεται πλέον στην αγορά ως ελεύθερος.

Στα 33 του έλυσε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ, το οποίο περιελάμβανε άλλον ένα χρόνο. Οι γνωρίζοντες έλεγαν πως δεν θα υπάρξει τρίτη χρονιά συνεργασίας μεταξύ των Μοσχοβιτών και του Ροντρίγκεθ και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Ο «Τσάτσο» βρίσκεται πλέον ελεύθερος στην αγορά και αναμένεται να… συγκινήσει πολλές από τις ομάδες της Euroleague. Ποια δεν θα ήθελε άλλωστε στο ρόστερ της έναν εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης με 234 ματς στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση στην Ευρώπη κατά την οποία έχει μέσο όρο 10.4 πόντους (40.6% από το τρίποντο), 1.8 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ.

Μεταξύ των υποψηφίων να αποσπάσουν την υπογραφή του είναι και η Βαλένθια που επιστρέφει στην Euroleague ενώ αναμένεται να στηθεί… πλειστηριασμός όπως συνέβη και με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, μέχρι να αποφασίσει ο Ισπανός τον επόμενο και τελευταίο ίσως σταθμό της μεγάλης καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ