Έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη ο Μοζγκόφ

Έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη ο Μοζγκόφ

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για την Χίμκι.

Η Μπαρτσελόνα προ ολίγων ημερών ολοκλήρωσε την τεράστια μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι παρόμοιο σκοπεύει να κάνει και η Χίμκι με τον Τιμοφέι Μοζγκόφ.

Η ομάδα του Ρίμας Κουρτιναίτις έχει προσεγγίσει τον Ρώσο σέντερ προσπαθώντας να καταφέρει να τον πείσει να επαναπατριστεί και να επιστρέψει στην Χίμκι όπου είχε αγωνιστεί το διάστημα 2006-2010 πριν πάει στην Αμερική για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς.

Τη σεζόν 2016-2017 ο 32χρονος παίκτης υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς, χωρίς όμως να αποδώσει τα αναμενόμενα, αναγκάζοντας έτσι τους «λιμνανθρώπους» να τον ανταλλάξουν την επόμενη χρονιά στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Μοζγκόφ έπαιξε σε μόλις 31 παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Υόρκης καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί. Η περσινή σεζόν τον βρήκε να μην αγωνίζεται καθόλου λόγω του προβλήματος, με τις «μετοχές» του να πέφτουν κατακόρυφα.

Πλέον η Χίμκι θα έχει την ευκαιρία να τον φέρει στην Ευρώπη και αν ο Ρώσος γίγαντας ύψους 2,16 είναι υγιείς τότε θα μπορέσει να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα για να κάνει κάτι καλό στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ