«Κλαρκ και Χάμιλτον για την frontline του Ολυμπιακού»

«Κλαρκ και Χάμιλτον για την frontline του Ολυμπιακού»

Την περίπτωση των δύο Αμερικανών ψηλών εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Ρούμπιτ, έχει αρχίσει να σχηματίζει την γραμμή ψηλών του για την επόμενη σεζόν. Ο Αμερικανός προορίζεται περισσότερο για τη θέση «5» στο πλευρό του Μιλουτίνοφ (εφόσον παραμείνει οριστικά, που είναι και το πιο πιθανό), αλλά όπως και να έχει, μια τουλάχιστον προσθήκη θα υπάρξει με τη λογική να λέει πως θα γίνει στη θέση «4».

Ο Ολυμπιακός εξετάζει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, με δύο παίκτες να έρχονται στο προσκήνιο σύμφωνα με δημοσίευμα του «piratasdelbasket.net». Εκεί γίνεται αναφορά για ντους Ερλ Κλαρκ και Τζάστιν Χάμιλτον.

Ο Κλαρκ αγωνίστηκε πέρσι στην Euroleague για λογαριασμό της Μπουντούτσνοστ κάνοντας καλή σεζόν. Ο 31χρονος, ύψους 2.08μ φόργουορντ σε σύνολο 29 παιχνιδιών για τους Βαλκάνιους είχε κατά μέσο όρο 11.7 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ενώ διαθέτει και μακρινό σουτ που ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Μπλατ, σουτάροντας με 38.8%.

Από την άλλη ο λευκός Αμερικανός σέντερ, Τζάστιν Χάμιλτον, προέρχεται από την ιδιαίτερα… δημοφιλής αγορά της Κίνας. Ο 29χρονος και ύψους 2.13 σέντερ ξεκίνησε στο ΝΒΑ όπου αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι και το 2017 για λογαριασμό των Χόρνετς, Μαϊάμι, Τίμπεργουλβς και Νετς κατά σειρά, έχοντας αγωνιστεί σε 113 ματς με 4.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 13.8’ συμμετοχής ανά ματς.

Από το 2017 ωστόσο προτίμησε και αυτός τα εκατομμύρια της Κίνας και των Μπέιζιν Ντακς. Εκεί κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, φτιάχνοντας τα νούμερά του, τα οποία ανέρχονται σε 23.9 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά ματς.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ένας από τους δύο ίσως καταλήξει στο Λιμάνι τις επόμενες ημέρες αφήνοντας ανοικτό το τραβηγμένο από τα… μαλλιά σενάριο της απόκτησης αμφότερων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ